Rafinha half jaar buitenspel na charge Nainggolan

17 september 2015, 11:22

De vrees voor een ernstige blessure bij Rafinha ("het ziet er niet goed uit") is gegrond gebleken. De middenvelder van FC Barcelona heeft in de uitwedstrijd tegen AS Roma (1-1) schade aan de voorste en achterste kruisband in de rechterknie opgelopen. Naar verwachting zal hij daardoor meer dan een half jaar uit de roulatie liggen.

Barcelona heeft het knieletsel van Rafinha donderdagochtend bevestigd. Door de ernstige blessure lijkt de jonge middenvelder een streep te moeten zetten door de rest van het seizoen. Hij mag nog wel hopen dat hij deze jaargang in actie kan komen, maar als dit het geval is, dan zal dat volgens de specialisten pas aan het einde van het seizoen zijn.

Het duel in Roma kende voor Rafinha een verschrikkelijk verloop. De middenvelder kwam in de tweede helft in het veld voor Ivan Rakitic, maar moest zich na een minuut spelen alweer laten wisselen voor Javier Mascherano. De Spanjaard werd neergeschoffeld door Roma-speler Radja Nainggolan en moest met een brancard van het veld worden gedragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen