Florenzi: "In het slechtste geval was het een doeltrap"

17 september 2015, 08:13

In de Champions League vanaf een afstand van vijftig meter scoren tegen FC Barcelona, het is niet iedereen gegeven. Toch wist Alessandro Florenzi het woensdagavond voor elkaar te krijgen. De vleugelverdediger van AS Roma zag Barça-goalie Marc-André ter Stegen wat ver voor zijn doel staan en schoot de bal van grote afstand via de paal in het doel. Hij bepaalde de eindstand daarmee op 1-1 in Stadio Olimpico.

"Het doelpunt is belangrijk, omdat hij een punt opgeleverd heeft. Het was een geweldige treffer. Je kon aan mijn gezicht zien dat dit mij niet elke dag overkomt. Als ik hem terugzie op video, dan word ik emotioneel", zegt Florenzi na zijn wereldgoal tegen Mediaset Premium. "Ik zag dat Edin Dzeko de bal niet wilde hebben en probeerde het gewoon. In het slechtste geval zou het een doeltrap zijn."

Florenzi is trots op de prestatie van Roma tegen de titelverdediger. "We hebben het sterkste team ter wereld een halt toegeroepen. We hebben ervoor gevochten en waren een echt team", aldus de maker van de prachtige treffer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen