Rafinha valt uit bij Barcelona: "Het ziet er slecht uit"

16 september 2015, 23:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona kwam vanavond (woensdag) bij AS Roma niet verder dan 1-1 en leed bovendien een vervelend persoonlijk verlies. Middenvelder Rafinha kwam als invaller in het veld, maar werd kort daarna alweer gewisseld met een op het oog zware blessure. Barcelona-coach Luis Enrique vreest het talent lang kwijt te zijn.

De Braziliaan werd onderuit geschoffeld door Radja Nainggolan en liep een knieblessure op. "We moeten afwachten wat de diagnose precies wordt, maar die blessure ziet er erg slecht uit. Dit is het ergste wat ons vanavond is overkomen", sprak trainer Enrique na afloop.

Hij vond dat zijn team recht had op de drie punten in het Stadio Olimpico. "Wij hadden veel kansen, maar toen scoorden zij met wat geluk. Wel was het een exceptionele treffer die Roma terug in de wedstrijd bracht. We waren de betere ploeg, hadden zeventig procent balbezit, kregen veel kansen en deden er alles aan om te winnen. Maar zij zijn verdedigend gewoon heel erg sterk. Ik had ze iets aanvallender verwacht, maar deze tactiek was voor hen blijkbaar de goede keuze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen