Vormer over slechte uitreeks 'Club': "Schrok me een aap"

16 september 2015, 19:47

Club Brugge en uitwedstrijden, het is geen goede combinatie. Sinds 11 maart van dit jaar speelde de ploeg dertien officiële uitwedstrijden, waarvan er maar liefst tien in een nederlaag omgezet werden. Middenvelder Ruud Vormer baalt als een stekker van de dramatische reeks en hoopt donderdag tegen Napoli die serie te beëindigen.

Van de laatste dertien uitduels gingen er tien verloren en werd er twee keer gelijkgespeeld. Slechts één keer werd er gewonnen, dat was op visite bij Sporting Charleroi (2-3). "Ik schrok me deze week een aap bij het zien van de naakte cijfers. Dat is nog slechter dan onvoldoende", spreekt Vormer klare taal op de website van zijn broodheer.

De oud-middenvelder van AZ, Roda JC en Feyenoord hoopt morgen in het Europa League-duel met Napoli de slechte reeks een halt toe te roepen. "We hebben iets recht te zetten. Ja, hier in Napels kan de ommekeer komen. Ze hebben aardig wat goede spelers. Maar wij hebben ook verdomd veel kwaliteit in onze groep, hoor. Er is geen enkele reden om ons in een hoekje te laten zetten. Geen denken aan. Borst vooruit en hard knokken. Zo hoort het toch?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen