Torino gedeeld koploper in Serie A, Villarreal wint in Spanje

13 september 2015, 15:10

Torino is na drie speelronden in de Serie A nog altijd ongeslagen. De club uit Turijn verloor ook haar derde wedstrijd niet, op visite bij Hellas Verona werd er met 2-2 gelijkgespeeld, waardoor de ploeg na drie wedstrijden op zeven punten staat. Ondertussen was Villarreal in de Spaanse competitie met 1-3 te sterk voor Granada.

Torino won haar eerste twee competitiewedstrijden en leek vandaag (zondag) tegen de eerste zeperd aan te lopen. In Verona kwam het twee keer op achterstand tegen Hellas, maar beide keren wist het de gelijkmaker aan te tekenen. Het duel was overigens absoluut geen vriendschappelijk potje, want er vielen verdeeld over beide teams maar liefst zeven gele kaarten. Door de remise staat Torino gedeeld aan kop, samen met Chievo Verona en AS Roma. De kans is echter groot dat andere teams Torino vandaag nog passeren in het klassement.

In La Liga deed Villarreal zondag uitstekende zaken. Op visite bij Granada werd er simpel met 1-3 gewonnen. Alle treffers vielen in de tweede helft. Door de zege staat Villarreal na drie speelronden op zeven punten. Het bezet daardoor, voorlopig, de derde plaats in La Liga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen