Locadia baart opzien: "In winter verder kijken dan PSV"

13 september 2015, 09:58

Jürgen Locadia toonde berouw, nadat hij uit onvrede een keer niet was op komen dagen bij een training van PSV. Hij wilde daarmee een transfer forceren, maar dat lukte niet. Daarna bood hij zijn excuses aan en liet hij weten zich op vol op PSV te focussen. Dat blijkt dat mogelijk toch iets anders te liggen, want Locadia vertrekt in de winterstop mogelijk alsnog uit Eindhoven.

De spits moet PSV de onomstreden Luuk de Jong zich dulden en moet het daardoor vooral doen met invalbeurten. Zaterdag kwam hij ook als invaller in het veld tegen SC Cambuur en scoorde hij twee keer. "Tot aan de winterstop wil ik honderd procent geven en volop knallen", zei hij daarna bij FOX Sports. "Als ik dan nog weinig speel, dan zit het wel in je achterhoofd om in de winterstop verder te kijken dan PSV."

Trainer Phillip Cocu wil de aanvaller niet kwijt. "We hebben Locadia niet de vrijheid gegeven om in de winterstop rond te kijken. We willen hem niet kwijt en vandaag laat hij zien waarom niet. Hij moet zich op PSV richten en zeker niet vooruit gaan kijken. We hebben iedereen hard nodig in een periode met veel wedstrijden in korte periodes."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen