Roda JC en NEC doelpuntloos in teleurstellend duel

12 september 2015, 20:36

De neutrale toeschouwer kwam er bekaaid vanaf in Kerkrade. In de openingsfase viel er genoeg te beleven, maar wie na vijf minuten naar huis was gegaan had weinig gemist. Roda JC en NEC, allebei sinds dit seizoen weer op het hoogste niveau actief, konden geen vuist maken en kregen de bal er niet in. Daarom moeten beide teams tevreden zijn met een puntje.

Op wat schoten na hebben we daarmee ook de hoogtepunten voor rust gehad. De ploegen maakten veel fouten, speelden in een te laag tempo en vingen elkaar goed op. In de blessuretijd kreeg Paulissen nog een kans, maar hij schoot naast de goal van Halldórsson. Diezelfde Paulissen kreeg na de hervatting gelijk wat mogelijkheden, maar echt grote kansen waren er niet bij. Wel voerde Roda JC de druk op NEC op. Af en toe kwam de formatie uit Nijmegen er even uit, maar Roda-doelman Van Leer had het lang rustig.

In de slotfase probeerde Roda nog wel wat te forceren, maar NEC kwam nooit echt in de problemen. Gezien het wedstrijdbeeld had de thuisploeg misschien iets meer recht op de zege, maar de Limburgers maakten niet dusdanig het verschil dat er van onrecht gesproken kan worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen