Plzen straft dronken captain na ongeluk met limousine

12 september 2015, 14:47

David Limbersky heeft het te bond gemaakt bij zijn club Viktoria Plzen. De Tsjechisch international reed vrijdag, zwaar onder invloed, zijn limousine in de vernieling en beledigde op de plek van het ongeluk de politie. Zijn werkgever is absoluut niet gediend van het gedrag van de 31-jarige routinier.

De clubleiding heeft direct afstand genomen van de gebeurtenissen. "Dit is een volstrekt onaanvaardbare schending van zijn contract", liet de club weten. Plzen nam de aanvoerder zijn band af en legde hem ook een boete op. Limbersky was afgelopen weekend nog belangrijk voor de Tsjechische nationale ploeg, door te scoren tegen Letland en zijn land daarmee naar het EK van 2016 te schieten.

De politie heeft ook gereageerd op het incident. Volgens een woordvoerster wierp hij bij zijn aanhouding een  'hoos aan beledigingen' toe aan de dienstdoende agenten. Hij had kort na het ongeluk al geprobeerd om weg te rennen bij de politie, maar die poging mislukte. Bij een alcoholtest bleek dat Limbersky veel te diep in het glaasje had gekeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen