Van Gaal over Martial: "We leven in een gekke wereld"

12 september 2015, 01:39

Manchester United legde deze zomer 50 miljoen euro op tafel om Anthony Martial over te nemen van AS Monaco, maar manager Louis van Gaal laat weten dat hij de 19-jarige aanvaller uit Frankrijk rustig zal brengen.

"Hij is een jonge speler, maar heeft al in het eerste elftal van AS Monaco en in de Champions League gespeeld. Hij is de beste van zijn leeftijd en daarom hebben wij hem gekocht", zegt Van Gaal op de clubwebsite. "Maar we moeten afwachten. Hij is pas 19 jaar en moet zich nog aanpassen. Je hebt gezien hoe moeilijk Angel Di Maria en Radamel Falcao het hier hadden, terwijl zij al respectievelijk 27 en 29 waren. We moeten hem de tijd geven, maar dat is moeilijk omdat de fans ook hebben gelezen in de media hoeveel wij voor hem hebben betaald. Ze verwachten dat hij gelijk zal scoren, maar zo werkt het niet."

"We leven in een bizarre wereld en tegenwoordig moeten wij dit soort bedragen betalen, anders was hij naar een andere club gegaan", verklaart Van Gaal de hoge transfersom. "We hebben hem gekocht omdat we in de toekomst een nieuwe aanvaller nodig hebben. Misschien kan hij dit seizoen al wat van zijn kwaliteiten laten zien. We zullen hem voorbereiden en op het juiste moment brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen