Vitesse mogelijk zonder Ibarra naar Galgenwaard

12 september 2015, 01:35

Vitesse is nagenoeg compleet voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht die voor komende zondag op het programma staat. Alleen Renato Ibarra is een twijfelgeval bij de Arnhemmers, omdat hij pas zaterdag terug is in Nederland na zijn interlandverplichtingen met Ecuador. Denys Oliinyk is weer inzetbaar na een schorsing en ook Kelvin Leerdam lijkt beschikbaar.

Vitesse-coach Peter Bosz bewaart slechte herinneringen aan FC Utrecht-uit. De Gelderse club ging in de afgelopen twee seizoenen telkens onderuit in de Domstad. "Beide keren was het gewoon een slechte wedstrijd van ons", is Bosz duidelijk op de clubwebsite. "Het waren wel twee verschillende wedstrijden. Vorig seizoen was het echt heel matig, één van onze slechtste wedstrijden van het seizoen. Daar was ik absoluut niet blij mee, ook omdat ik het onnodig vond."

Bij FC Utrecht draait het spelsysteem volledig om spits Sébastien Haller, weet ook Bosz. "Ze spelen anders dan we gewend zijn in Nederland. Wij gaan zoals altijd van ons eigen systeem en onze eigen kracht uit. Maar natuurlijk kijken we ook naar de tegenstander. Het zou raar zijn dat niet te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen