FC Utrecht zonder Boymans en Hardeveld tegen Vitesse

11 september 2015, 17:25

FC Utrecht kan komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse niet beschikken over Ruud Boymans en Jeff Hardeveld. Boymans ontbreekt vanwege een blessure aan zijn enkel, Hardeveld zit in de lappenmand met een kwetsuur aan zijn knie.

FC Utrecht verzamelde in de eerste vier wedstrijden vijf punten, volgens coach Erik ten Hag ligt er een goede basis. "Het is nu zaak die verder te verbreden", zegt hij op de clubwebsite. "Dan doel ik op teamontwikkeling. We willen verder naar elkaar toegroeien, stappen zetten. En daar verder gaan waar we bij FC Groningen-thuis zijn opgehouden."

Het duel met FC Groningen werd met 2-0 gewonnen, Ten Hag gaat tegen Vitesse opnieuw voor de winst. "De filosofie van de trainer van Vitesse, Peter Bosz, is altijd van eigen kracht uitgaan, een offensieve insteek", analyseert Ten Hag de tegenstander. "Vitesse is een goede ploeg, met heel veel talent. Wij willen voortborduren op het duel met FC Groningen en zijn overtuigd van onze selectie; we hebben een evenwichtig kader."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen