De Ridder wacht af: "Ik weet wat ik waard ben"

9 september 2015, 10:38

De stofwolken van de transferperiode zijn opgetrokken, maar Daniël de Ridder zit nog steeds zonder club. Door zijn transfervrije status hoeft dat geen probleem te zijn- hij mag ook buiten de transferperiode om ergens tekenen- maar opvallend is het wel. Hij heeft namelijk een prima jaar achter de rug bij Cambuur.

In De Telegraaf praat De Ridder over zijn situatie. "Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan, maar laat me niet opjagen omdat ik nog niets interessants heb. Ik ben fit, liet bij Cambuur zien een meerwaarde te zijn en wacht op een aanbieding die bij mij past. Afgelopen seizoen heb ik voor een lage vergoeding gespeeld, terwijl ik ook naar het buitenland kon. Nu sta ik overal voor open en ben ik met een aantal clubs in gesprek."

De oud-Ajacied vindt dat hij clubs veel te bieden heeft. Hij somt zijn meerwarde op: "Niet alleen mijn specifieke aanvallende kwaliteiten, maar ook mijn ervaring. Ik verbaas me wel eens over de jeugdigheid van alle eredivisieploegen. Met ervaren spelers kun je sneller resultaat boeken en worden de jonge talenten ook niet zo maar voor de leeuwen gegooid. Dit is volgens mij beter voor hun ontwikkeling", doceert hij.

De 31-jarige De Ridder legt uit waarom een langer verblijf bij Cambuur deze zomer geen optie voor hem was. "Ik heb voor een lage vergoeding bij Cambuur gekozen, omdat ik op die manier in beeld zou blijven. En de spelopvatting van de club sprak mij destijds aan. Cambuur wilde me op dezelfde voorwaarden houden. Maar nóg een seizoen voor een laag salaris zag ik niet zitten, omdat ik weet wat ik waard ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen