Romero: "Ik weet dat ik de steun heb van Van Gaal"

8 september 2015, 12:01

Sergio Romero maakte in de eerste wedstrijden van het seizoen indruk onder de lat bij Manchester United, maar zag David De Gea tegen alle verwachtingen in op Old Trafford blijven. De Spanjaard zag zijn transfer naar Real Madrid wegens administratief geblunder afketsen. Voor Romero betekent het veel meer concurrentie, aangezien De Gea altijd onomstreden was bij de Engelse topclub.

De 28-jarige Romero werd op transfervrije basis opgepikt door de club van manager Louis van Gaal en deed het boven verwachting goed in de eerste wedstrijden van het nog prille seizoen. "Het is een droom om voor Man United te spelen. Als God mij helpt, dan komt deze droom niet ten einde", zegt de Argentijnse international tegen La Nacion. "Zoals ik al eerder gezegd heb: ik moet Van Gaal bedanken voor zijn vertrouwen in mij."

Romero weet dat de concurrentiestrijd gaat losbarsten. "Ik weet dat de plek nog niet absoluut van mij is. Ik weet wel dat ik de steun heb van Van Gaal en zijn staf. Voor een doelman is dat erg belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen