Competitiedebuut bij Barcelona lonkt voor Ter Stegen

Competitiedebuut bij Barcelona lonkt voor Ter Stegen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 september 2015 – Marc-André ter Stegen streek in de zomer van 2014 neer bij FC Barcelona. De Duitse doelman maakt regelmatig zijn opwachting in de Champions League en de Copa del Rey, maar wacht gek genoeg nog altijd op zijn debuut in de Primera División. Deze komt er komend weekend waarschijnlijk.

Claudio Bravo krijgt bij Barça in de competitie steevast de voorkeur boven Ter Stegen, maar de doelman heeft een kuitblessure opgelopen bij de nationale ploeg van Chili. Hij moest daardoor al de oefeninterland van de Chilenen tegen Paraguay (3-2 winst) laten schieten. Barcelona heeft de blessure van de goalie bevestigd, maar kan nog niet zeggen hoe lang hij precies buitenspel zal staan.

Het lijkt erop dat Bravo komend weekend in ieder geval niet beschikbaar zal zijn voor coach Luis Enrique. Een domper voor Barça, aangezien de Catalaanse topclub op bezoek gaat bij Atlético Madrid.

Reacties

gerelateerd