Courtois: "Het zal niet zomaar 5-0 worden deze keer"

Ger
4 september 2015, 16:19

België revancheerde zich donderdag voor de nederlaag tegen Wales in de EK-kwalificatiereeks. Voor eigen publiek won de ploeg van bondscoach Marc Wilmots met 3-1 van Bosnië Herzegovina. Zondag gaan de Belgen voor een nieuwe driepunter bij Cyprus, al verwacht Thibaut Courtois dat het geen gemakkelijke trip wordt.

"Het zal niet zomaar 5-0 worden deze keer", verwijst de doelman tegenover Sporza naar de thuiswedstrijd tegen de eilandbewoners. "Het is er warm, het veld ligt waarschijnlijk niet goed bij en ze zullen een stevig blok vormen. Dan is het moeilijk om tempo te ontwikkelen." Volgens Courtois kan de Belgische ploeg wel vertrouwen putten uit het treffen met Bosnië-Herzegovina. "Onze prestatie als team was goed en dan zijn het individuele spelers die de wedstrijd beslissen. Ik denk dat dat overal zo is, bij Barcelona, bij Chelsea, bij Madrid... Gisteren is dat gelukt en dat zal zondag opnieuw moeten."

Met nog drie wedstrijden voor de boeg bezetten de Rode Duivels de tweede plaats in de poule. Courtois rekent erop dat de Belgen zich rechtstreeks gaan plaatsen voor de Europese eindronde. "Ons programma is nog vrij makkelijk, dus de kwalificatie mogen we niet meer uit handen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen