Australië, Japan en Zuid-Korea halen uit in kwalificaties

4 september 2015, 17:51

Australië staat na twee speelronden in de kwalificatiereeks voor het WK 2018 in Rusland op de perfecte score van zes punten uit twee duels. De Socceroos waren met 5-0 te sterk voor Bangladesh, waar de Nederlandse bondscoach Lodewijk de Kruif aan het roer staat. Mathew Leckie, Tom Rogic en Nathan Burns, Topu Barman (eigen doelpunt) Aaron Mooy produceerden de doelpunten tegen Bangladesh, dat na drie optredens nog maar één puntje heeft.

Japan wist met 3-0 te winnen van Cambodja. Er waren twee bekenden van de Eredivisie belangrijk voor het land van de rijzende zon. Voormalig VVV-Venlo-spelers Keisuke Honda en Maya Yoshida wisten hun naam op het scoreformulier te zetten. Shinji Kagawa van Borussia Dortmund was ook trefzeker voor Japan, dat nu vier punten in twee duels verzameld heeft.

Zuid-Korea verpulverde Laos met 8-0. Hyun-Jun Suk maakte het vierde doelpunt voor de Koreanen, waar Heung-Min Son (Tottenham Hotspur) een hattrick wist te maken. Zuid-Korea heeft nog geen averij opgelopen in haar twee wedstrijden.

Het Saoedi-Arabië van bondscoach Bert van Marwijk komt later op deze donderdag nog in actie. De Nederlandse oefenmeester debuteert tegen Oost-Timor in de dug-out bij de Saoedische ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen