Geen vervanger voor Corona: "Geen gekke dingen doen"

3 september 2015, 09:39

Een zomer vol transferactiviteiten werd door FC Twente afgesloten met de verkoop van smaakmaker Jesús Corona aan FC Porto. De exit van de Mexicaan was wegens de financiële problemen een noodzaak voor de Tukkers. Technisch directeur Ted van Leeuwen, die geen vervanger voor de vleugelaanvaller in huis haalde.

"Wij konden met onze middelen geen spelers vinden die beter waren dan de jongens die we nu al voor de flanken in huis hebben. Dan moet je niet op het laatste moment allerlei gekke dingen doen. Dat is weggegooid geld. We hebben genoeg spelers voor de zijkanten", zegt Van Leeuwen tegen TC Tubantia over het uitblijven van een vervanger voor Corona. "Met het geld dat wij te besteden hadden, hebben we de best beschikbare spelers gehaald. We hadden elke euro niet beter kunnen besteden. Daarvan ben ik heilig overtuigd", aldus de technisch directeur.

"Een technisch directeur die meer verkoopt dan inkoopt, zal altijd gemengde gevoelens hebben. Die heb ik ook. Natuurlijk, iedereen wist hoe de situatie was bij de club, maar dan nog. Je hebt het liever anders", benadrukt Van Leeuwen. Er worden vraagtekens geplaatst bij de balans in de Twente-selectie. "Je moet niet vergeten dat sommige jongens nog zoekende zijn naar ritme in hun nieuwe omgeving. Dat is heel normaal. Bony was bij Vitesse ook niet vanaf de eerste dag top. Maar dat weet bijna niemand meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen