Elbers rondt bliksemdeal af: "Excelsior meldde zich vrijdag"

31 augustus 2015, 16:43

Stanley Elbers is definitief speler van Excelsior. De aanvaller zette maandag, op de laatste dag van deze transferperiode, zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij de eredivisieclub. De 23-jarige Elbers, momenteel geblesseerd aan zijn hamstring, is afkomstig van Helmond Sport.

Sinds 2013 speelde Elbers voor Helmond Sport, hij is blij dat hij nu hogerop kan. "Ik heb een goed gevoel over Excelsior. Het is snel gegaan, want Excelsior meldde zich vrijdag en vandaag heb ik mijn handtekening gezet. Ik ben heel blij dat de club snel heeft gehandeld en heb veel zin om mezelf in de Eredivisie te laten zien."

"Ik heb een mooie tijd gehad in Helmond, al vond ik het wel vervelend dat het ver van mijn ouders was, die in Wassenaar wonen", vervolgt de oud-speler van ADO Den Haag. "In mijn eerste seizoen moest ik nog wennen, maar in mijn tweede jaar heb ik een goed seizoen gehad. Ik heb mezelf ontwikkeld en wilde nu graag een stap omhoog maken. Ik ben blij dat Excelsior mij die kans geeft en nu moet ik het laten zien en mezelf bewijzen."

Een week geleden blesseerde Elbers zijn hamstring. "Op zo'n moment gaan er allerlei dingen door je hoofd. In eerste instantie dachten ze dat het heel ernstig was, maar gelukkig bleek het mee te vallen. Wel zal ik vier, vijf weken geduld moeten hebben. Dat is niet leuk, maar ik ben vooral heel blij dat het toch meeviel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen