Hertha pikt Ibisevic op, Draxler op weg naar Wolfsburg

30 augustus 2015, 15:02

Hertha BSC heeft haar selectie een kwaliteitsimpuls gegeven. Vedad Ibisevic komt de aanvalslinie van de Berlijnse club versterken. De spits wordt overgenomen van VfB Stuttgart. Eerder speelde hij voor Paris Saint Germain, Alemannia Aachen en 1899 Hoffenheim.

De Duitse krant Bild stelt dat Hertha geen transfersom op tafel hoeft te leggen voor Bosnische international, omdat Stuttgart graag wilde dat de 31-jarige spits zou vertrekken. Ibisevic behoorde namelijk tot de grootverdieners bij Die Schwaben, waar hij nog tot medio 2017 onder contract stond.

Ondertussen doen er hardnekkige geruchten over een transfer van Schalke 04-smaakmaker Julian Draxler naar VfL Wolfsburg de ronde. De aanvallende middenvelder is hard op weg naar Wolfsburg, dat Kevin De Bruyne hoogstwaarschijnlijk voor ten minste 74 miljoen euro aan Manchester City verkoopt.

Schalke stelt dat er op laatste moment pas duidelijkheid zal ontstaan over de toekomst van Draxler, die ook door Juventus gevolgd werd. "De deur is niet dicht, er wordt wel gesproken over een transfer. We zullen het besluit maken dat het beste is voor de club", meldt Schalke-directeur Horst Heldt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen