Robben stuurde Vidal weg bij penalty: "Alleen maar goed"

30 augustus 2015, 11:32

Bayern München wist zaterdag haar derde overwinning in drie wedstrijden te boeken. In de eigen Allianz Arena werd Bayer Leverkusen met 3-0 opzij geschoven door de Duitse recordkampioen. Arjen Robben was vanuit een strafschop goed voor de laatste treffer van de Beierse ploeg.

"Deze 3-0 zege is een goed statement", zegt Robben op de clubwebsite over de overtuigende zege op Leverkusen. "We speelden zeer, zeer goed en hebben verdiend gewonnen van een hele sterke tegenstander. Het baltempo lag zeer hoog en we creëerden veel mogelijkheden", aldus de Nederlander, die deze week benoemd werd tot de nieuwe aanvoerder van Oranje.

Robben mocht de penalty nemen en zorgde vanaf elf meter voor de 3-0 eindstand. "We hebben duidelijke pikorde. Thomas Müller is de nummer één, ik ben de nummer twee", zegt onze landgenoot, die de strafschop mocht nemen van Müller. Toch wilde Arturo Vidal de taak ook graag op zich nemen. De Chileen werd echter weggestuurd door Robben. "Dat is alleen maar goed. Het is ook niet goed als iedereen angst heeft om de penalty te nemen", besluit Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen