De Graafschap nog op nul: "Moeten er meer uithalen"

30 augustus 2015, 09:46

Na vier speelronden in de Eredivisie staat De Graafschap nog steeds op de hatelijke nul. De Superboeren zijn de enige ploeg die nog puntloos is en draagt al een tijdje de rode lantaarn. Zaterdagavond ging de promovendus met 3-0 ten onder op het Woudestein van Excelsior. Coach Jan Vreman vindt vooral dat zijn ploeg effectiever moet omspringen met de mogelijkheden.

In de eerste 45 minuten hield De Graafschap aardig stand in Kralingen. "In de eerste helft was het spel zelf wel goed. We vonden de oplossingen goed, zagen waar de ruimtes lagen. En ook de voorzetten waren beter dan in vorige wedstrijden. Maar dan moet je het wel afmaken", zei Vreman volgens de clubwebsite tegen FOX Sports. "Geluk moet je ook een beetje afdwingen. Gezien de gehele wedstrijd hebben we wel genoeg mogelijkheden gehad. Ik had ook het gevoel dat het een echte wedstrijd was", aldus de trainer van De Graafschap.

Na rust werd het steeds lastiger voor de ploeg uit Doetinchem, zag Vreman ook. "In de tweede helft kregen we heel snel een tegengoal te verwerken na een standaardsituatie. Daardoor liepen we achter de feiten aan, want we speelden vervolgens iets te open. Excelsior maakte dat goed af", aldus de oud-verdediger. "Je probeert nog wat teweeg te brengen met wissels, vooral voorin. We kregen nog wel mogelijkheden, maar uiteindelijk is het gewoon te weinig. Voor dit duel geldt hetzelfde als voorgaande duels. We moeten er gewoon meer uit gaan halen. Te veel jongens verloren, ten opzichte van Excelsior, onderlinge duels. Daar kunnen we winst boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen