Schreuder: "Ga zeker niet de handdoek gooien"

29 augustus 2015, 23:13

De positie van coach Alfred Schreuder bij FC Twente wordt langzaam maar zeker onhoudbaar. Na het dramatisch verlopen seizoen 2014/2015 besloot de clubleiding vertrouwen te houden in de trainer, tot onvrede van de supporters, maar in de eerste weken van de nieuwe voetbaljaargang is van enige progressie geen sprake.

Op bezoek bij streekgenoot Heracles Almelo leed FC Twente zaterdag zijn derde opeenvolgende nederlaag in de Eredivisie. Na de 1-4 tegen ADO Den Haag en 2-1 bij PEC Zwolle werd het in Almelo 2-0. "Een zure avond", reageert Schreuder bij FOX Sports. "Het wordt 2-0, daar kunnen we niets van zeggen. Heracles heeft verdiend gewonnen."

Hij miste de absolute wil om te winnen bij zijn spelers. "Op sommige momenten in de wedstrijd waren we even bovenliggend, maar daar doen we dan te weinig mee. Soms wordt er meer gevraagd dan voetbal alleen. Het gaat niet om mooi voetbal, het gaat om momenten dat je moet doordrukken. Dat mis ik nu."

Ondanks het feit dat hij FC Twente maar niet aan de praat krijgt, zegt Schreuder niet aan opstappen te denken. "Of ik de handdoek ga gooien? Zeker niet. Nooit", is de duidelijke taal van de oud-middenvelder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen