NAC terug op aarde: "Zijn goed weggekomen, dit mag niet"

29 augustus 2015, 11:32

Met de staart tussen de benen liepen de spelers van NAC Breda vrijdagavond de catacomben in van De Braak. De ploeg van Robert Maaskant, die maandag nog een monsterzege boekte en FC Dordrecht met 7-0 versloeg, kwam bij Helmond Sport niet verder dan 1-1.

Een resultaat waarmee de Bredanaars nog blij mochten zijn, aangezien Helmond de beste kansen kreeg. "Wij zijn nooit gaan zweven", zei Maaskant op NAC.nl. "We wisten dat we hier hard aan de bak moesten en we hebben daar een hele matige pot tegenover gezet. Onze sleutelspelers, die normaal een wedstrijd om kunnen draaien, konden het vandaag niet brengen. In de laatste fase hebben we nog kansen gehad om het om te draaien. Daar hebben we tactisch voor gewisseld. Uiteindelijk hebben we het over het totaal gezien niet gebracht en dat is de verdienste van Helmond."

Ook Jelle ten Rouwelaar vond Helmond de betere ploeg. "We zijn hier in Helmond afgetroefd, zeker als je ziet wat Helmond Sport daar vanaf de eerste minuut voor doet. De laatste vijf minuten zijn we beter en krijg je zelfs de kans een overwinning te stelen. Ik heb vandaag niets van de goede lijn van de laatste week teruggezien. We zijn hier goed weggekomen. Dit mag NAC niet gebeuren", aldus de ervaren keeper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen