Foor schiet NEC in Tilburg naar tweede zege van seizoen

Ger
28 augustus 2015, 22:02   Bijgewerkt: 28 augustus 2015, 23:27

NEC heeft de tweede overwinning van het seizoen binnen. Op bezoek bij Willem II, de nummer negen van vorig seizoen, was één doelpunt genoeg voor de punten. Net als in de eerste wedstrijd tegen Excelsior ontpopte Navarone Foor zich tot de grote man dankzij een schitterende treffer. Eindstand: 0-1.

Beide ploegen zijn in de beginfase van dit seizoen nog zoekende. In de afgelopen weken ontbrak het met name aan scorend vermogen. Bij NEC vertrok Sjoerd Ars naar Breda, waardoor de club nog op zoek is naar een vervanger in de spits. De Nijmegenaren wisten hun eerste wedstrijd weliswaar nipt te winnen van Excelsior (1-0), maar er wordt tot dusver te weinig dreiging gecreëerd. Laat staan doelpunten.

De thuisploeg oogde wel gretiger en hanteerde gewoon de eigen, offensieve stijl. Dankzij de snelheid van Lesley de Sa en de kopkracht voorin, werd Willem II langzaam gevaarlijk. De bezoekers bleven afwachten, in de hoop op een counter. Voor de theepauze lukt dit één keer. Het leverde een dubieus moment op, waarbij (valse) spits Christian Santos even werd vastgehouden en daardoor net niet bij de bal kon. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof wuifde het echter weg.

In de slotfase zette de thuisploeg alles op alles, maar hield NEC de boel potdicht. Onder leiding van aanvoerder Rens van Eijden en een sterke Janio Bikel, stond de organisatie goed bij de bezoekers. NEC komt dankzij de zege op zes punten, Willem II blijft steken op twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen