Corona kan 'gewoon' spelen: "Is best wat gaande met hem"

28 augustus 2015, 15:00   Bijgewerkt: 28 augustus 2015, 15:23

Hij staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Porto en de kans is groot dat Jesús Corona over enkele dagen geen speler van FC Twente meer is, maar de Mexicaan staat dit weekend tegen Heracles waarschijnlijk gewoon in de basis. Coach Alfred Schreuder ziet geen reden om hem aan de kant te houden.

Corona is er met zijn hoofd bij, denkt de trainer van Twente. "Ik heb ook met hem gesproken over de situatie", zegt Schreuder in TC Tubantia. "Er is natuurlijk best wat gaande met hem sinds hij van het toernooi met Mexico is teruggekeerd. Maar hij maakt een goede indruk, ook op de training. Daar vertrouw ik dan op."

Ook nieuweling Chinedu Ede zit in principe meteen bij de wedstrijdselectie van FC Twente. Dat geldt niet voor Robbert Schilder, de linkervleugelverdediger kampt met liesklachten en mist de wedstrijd in Almelo. Coach Schreuder verwacht een mooie derby, laat hij weten op de website van de ploeg uit Enschede. "Net als ieder jaar verwacht ik een agressief Heracles, dat voor de winst gaat en van FC Twente wil winnen. Wij zijn de laatste jaren prima voor de dag gekomen in Almelo en ik heb daar richting morgen ook weer een goed gevoel over. We weten dat Heracles in goede vorm steekt, terwijl dat de laatste jaren wat minder was toen we tegen hen speelden. Heracles zal het nodige vertrouwen hebben, daar moeten we rekening meehouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen