Feyenoorder Karsdorp kan spelen in topper tegen PSV

28 augustus 2015, 13:07   Bijgewerkt: 28 augustus 2015, 13:51

Feyenoord kan in de kraker tegen landskampioen PSV, zondag in Eindhoven, gewoon over Rick Karsdorp beschikken. De rechtervleugelverdediger kampte de afgelopen dagen met een lichte blessure, maar is voldoende hersteld om tot de wedstrijdselectie te behoren. Dat laat coach Giovanni van Bronckhorst weten.

"Het is afwachten hoe hij reageert op de vrijdagtraining, maar hij zal inzetbaar zijn", meldt Van Bronckhorst via de officiële clubkanalen. Karsdorp begon in de basis in de eerste drie competitieduels van dit seizoen, vorige week tegen Vitesse (2-0) moest hij het veld een kwartier na rust verlaten. Of hij ook tegen PSV in de basis start, wilde Van Bronckhorst vrijdag nog niet zeggen. Mocht de coach ervoor kiezen om het talent op de bank te houden, dan lonkt een basisplek voor Eric Botteghin. Sven van Beek kan in dat geval rechts achterin spelen.

Elvis Manu is er niet bij tegen PSV, hij staat op het punt om te tekenen bij Brighton Hove & Albion. Eljero Elia maakt in Eindhoven mogelijk zijn debuut. "Eigenlijk had ik Eljero tegen Vitesse al in willen brengen, alleen moest ik door de blessure van Rick andere keuzes maken", zegt Van Bronckhorst over de voormalig international. "Er is een kans dat hij zondag tegen PSV alsnog zijn eerste minuten gaat maken. Hij is er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen