'Feyenoorder Manu kan carrière vervolgen in Engeland'

27 augustus 2015, 14:18

Een avontuur in Engeland gloort aan de horizon voor Elvis Manu. De vleugelaanvaller van Feyenoord staat in de belangstelling van Watford en Brighton & Hove Albion. De Engelse clubs hebben beiden een bod van ongeveer twee miljoen euro uitgebracht op Manu en deze biedingen zouden geaccepteerd zijn door zijn Rotterdamse werkgever.

Manu kan naar verluidt ook rekenen op de interesse van Sporting Lissabon en Bayer Leverkusen, maar heeft volgens The Guardian zijn voorkeur naar een transfer naar Engeland uitgesproken. Mogelijk maakt hij de overstap naar de Premier League, omdat Watford daar afgelopen seizoen naartoe promoveerde. Gaat Manu aan de slag bij The Hornets, dan wordt hij ploeggenoot van Steven Berghuis en Nathan Aké. Brighton is actief op het tweede niveau van Engeland. Onder meer Danny Holla staat daar onder contract.

Manu heeft nog een contract tot medio 2017 in De Kuip. Hij werd in het verleden tot twee keer toe verhuurd door Feyenoord. Eerst aan Excelsior, daarna aan Cambuur. Door de komst van Dirk Kuyt, Eljero Elia en Michiel Kramer is de vleugelaanvaller enigszins uit beeld geraakt. In de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-2 winst) kwam hij nog wel drie minuten als invaller binnen de lijnen, maar toen waren Elia en Kramer nog niet beschikbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen