Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Fauw: "Er stonden zelfs drie mensen rond Memphis"

De Fauw: "Er stonden zelfs drie mensen rond Memphis"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 augustus 2015 – Davy De fauw beleefde weinig plezier aan de return tegen Manchester United in de laatste voorronde van de Champions League. De oud-speler van Sparta en Roda JC ging met Club Brugge voor eigen publiek hard onderuit.

"Er is een klasseverschil tussen Manchester United en Club Brugge, dat wist je op voorhand", zegt De Fauw op de clubwebsite. "Het kleinste foutje werd weer afgestraft, er stonden zelfs drie mensen rond Memphis Depay. In de tweede helft wilden we echt vooruit gaan, maar toen kwam er ruimte voor hen. United speelde goed tussen de linies en speelde de bal op het juiste moment diep. En vooraan had het nog eens killers lopen."

"Ik moet toegeven dat ik rond de zeventigste minuut eens naar de klok keek of de wedstrijd bijna afgelopen was", verklapt de Belgische verdediger. "We moeten dit nu achter ons laten en proberen verder te gaan in de Europa League. Maar eerst focus op de competitie. Zondag moeten we de drie punten pakken thuis tegen Standard Luik."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd