Rooney stopt doelpuntendroogte: "Geen zorgen gemaakt"

Rooney stopt doelpuntendroogte: "Geen zorgen gemaakt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 augustus 2015 – Wayne Rooney prikte in de return tegen Club Brugge in de play-offs van de Champions League maar liefst drie doelpunten mee. Daarmee kwam voor de Engelsman een einde aan een lange periode zonder treffers. Hij had in april voor de laatste keer het net gevonden namens zijn club Manchester United.

"Ik ben blij met mijn doelpunten, maar de overwinning is belangrijker. Het was vorig seizoen een bittere teleurstelling dat we niet konden uitkomen in de Champions League", zegt Rooney tegen BT Sport. De spits zat de afgelopen tijd niet in de piepzak door zijn doelpuntendroogte. "Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn. Zelfs als ik niet scoor, kan ik van waarde zijn voor het team. Ik heb me geen zorgen gemaakt."

Mede door de treffers van Rooney kwalificeerde United zich met overtuigende cijfers (7-1) voor de groepsfase van het miljoenenbal. "We hadden niet verwacht dat het in de return zo eenvoudig zou gaan. Over twee wedstrijden genomen gaan we volledig terecht door."

Reacties

gerelateerd