Preud'homme: "Afwerking niet honderd procent"

Preud'homme: "Afwerking niet honderd procent"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 augustus 2015 – Club Brugge was ook in de return van de play-offs in de Champions League niet opgewassen tegen Manchester United. De thuisploeg ging woensdagavond hard onderuit (0-4). Trainer Michel Preud'homme zag dat Club Brugge na de pauze genadeloos werd weggetikt.

"Als je een kleine kans wil hebben tegen zo'n kwaliteitsvolle ploeg, dan moet je afwerking honderd procent zijn. Zij kregen dat wel voor elkaar, want bij de eerste kans was het meteen een doelpunt. Wij kregen zelf voor de rust drie kansen, maar dat leverde niets op", zegt Preud'homme op de website van Club Brugge. "We hadden ze aan het twijfelen moeten brengen. Met een doelpunt had dat kunnen gebeuren, maar in de tweede helft hadden ze vrij spel en dan zijn ze niet af te stoppen."

"Ik denk dat dit team alles heeft: technische kwaliteiten, fysieke kwaliteiten, niet alleen kracht maar ook snelheid, en daarbovenop ook de mentaliteit. Het is een topteam", prijst de oud-doelman de Engelse topclub. "Het is belangrijk dat we hier ook van leren."

Reacties

gerelateerd