Lazio krijgt tik en is veroordeeld tot Europa League

26 augustus 2015, 22:49

Lazio Roma verschafte zichzelf vorige week een prima uitgangspositie voor plaatsing voor de groepsfase van de Champions League, maar de Romeinen hebben het niet gered. Na een 1-0 zege in Rome werd er woensdagavond met 3-0 verloren bij Bayer Leverkusen, dat dit seizoen zodoende wél in de groepsfase van de CL actief zal zijn.

Door de minimale winst en het uitblijven van tegentreffers in het eigen Stadio Olimpico was Lazio licht favoriet voor de return in de BayArena, maar de Biancocelesti hadden weinig in de melk te brokkelen tegen Leverkusen. De Duitsers hadden verreweg het beter van het spel en nadat Stefan Kiessling al de lat geraakt had, zette Hakan Calhanoglu de thuisploeg vijf minuten voor rust verdiend op voorsprong: 1-0.

Stefan de Vrij speelde bij Lazio in de basis, maar wist dus geen Champions League-deelname te bewerkstelligen met zijn ploeg. Ricardo Kishna kwam als invaller binnen de lijn bij de Romeinen en speelde ruim een half uur mee. Edson Braafheid en Wesley Hoedt maakten geen deel uit van de wedstrijdselectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen