De Vrij, Depay, Blind, Vormen en Waterman aan aftrap

26 augustus 2015, 20:32

Er staan woensdagavond vijf Nederlanders aan de aftrap in de vijf wedstrijden die gespeeld worden in de returns van de play-offs van de Champions League. De winnaars over twee wedstrijden plaatsen zich voor de groepsfase van het miljoenentoernooi.

Bij Lazio reisden Stefan de Vrij, Wesley Hoedt, Ricardo Kishna en Edson Braafheid allen mee naar Duitsland voor de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen, maar alleen De Vrij staat in de basisopstelling van de Romeinen. Kishna, die afgelopen weekend trefzeker was tegen Bologna (2-1 winst), begint vanaf de bank. Braafheid en Hoedt zijn er niet bij. Lazio won de heenwedstrijd tegen Leverkusen met 1-0.

Manchester United treedt met Memphis Depay en Daley Blind in de basisopstelling aan tegen Club Brugge, dat op Old Trafford mede dankzij twee goals van Depay met 3-1 verslagen werd. Ruud Vormer begint bij Club Brugge, waar Stefano Denswil niet bij de selectie zit.

De overige wedstrijden: APOEL Nicosia-FC Astana, Partizan Belgrado-BATE Borisov en CSKA Moskou-Sporting Lissabon. Bij APOEL staat Boy Waterman onder de lat.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen