Van Dijk: "Kans dat dit mijn laatste optreden was"

26 augustus 2015, 09:13

Virgil van Dijk beleefde dinsdag een beroerde avond met Celtic. In Zweden verloor de kampioen van Schotland met 2-0 van Malmö FF, met als gevolg dat het uitgeschakeld is in de Champions League. Het was mogelijk het laatste duel van Van Dijk voor Celtic, hij staat in de belangstelling van Southampton.

"Er is een kans dat dit mijn laatste optreden is geweest", citeert NU.nl de oud-speler van Willem II en FC Groningen. "Er is interesse, maar het is lastig om er nu zo kort na de wedstrijd over te praten. Mocht dit mijn laatste duel zijn geweest, dan was dit niet de manier waarop ik Celtic wilde verlaten", benadrukt hij.

"Het was niet moeilijk me te focussen op de wedstrijd en ik keek er erg naar uit. Ik ben alleen erg teleurgesteld door het resultaat", vervolgt de 24-jarige Van Dijk, die er geen geheim van maakt dat hij graag hogerop wil. "Ik ontwikkel me nog steeds en het kan nog beter. Er is altijd een mogelijkheid dat ik vertrek en als de juiste optie voorbij komt, dan overweeg ik dat. Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren de komende dagen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen