Sunderland komt goed weg tegen vierdeklasser Exeter

25 augustus 2015, 23:55

Het wil in de beginfase van het Premier League-seizoen nog niet echt vlotten met Sunderland, maar vanavond (dinsdag) had de ploeg van Dick Advocaat de kans om tegen Exeter City het blazoen weer op te poetsen. Het League Cup-duel met de vierdeklasser liep voor Sunderland echter bijna uit op een regelrechte ramp. Bij rust stond het namelijk 3-3 in het Stadium of Light.

Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor Sunderland. De thuisclub had na vijftien al een 2-0 voorsprong te pakken, door goals van Jack Rodwell en Jermain Defoe. Daarna stortte het echter als een kaartenhuis in elkaar bij de Premier League-club. Exeter kwam binnen mum van tijd terug tot 2-2. Toen Defoe in de 39ste minuut de 3-2 scoorde, leek het wel voorbij met de bezoekers. Tot ieders verrassing kwam de vierdeklasser voor rust zelfs weer terug: 3-3.

Na de pauze wendde Advocaat een ramp af met zijn ploeg. Rodwell maakte zijn tweede van de avond, waarna Duncan Watmore er in de slotfase ook nog 5-3 van maakte. Defoe maakte in extremis ook nog een treffer en zorgde met zijn derde voor een 6-3 eindstand. Zodoende is Advocaat aan een ramp ontsnapt en gaat de ploeg 'gewoon' in de koker voor de loting van de derde ronde van de League Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen