NEC slaat slag en heeft gewenst viertal binnen

25 augustus 2015, 17:35   Bijgewerkt: 25 augustus 2015, 21:18

Amper een week voor het sluiten van de transferwindow heeft NEC een behoorlijke slag geslagen op de transfermarkt. De promovendus heeft vandaag (dinsdag) Joey Sleegers, Benjamin Kirsten, Marcel Ritzmaier en Lucas Woudenberg gepresenteerd. Ritzmaier (PSV) en Woudenberg (Feyenoord) worden gehuurd, Sleegers en Kirsten maken permanent de overstap naar Nijmegen.

Sleegers wordt definitief overgenomen van Feyenoord, waar zijn perspectief op speelminuten gering was. De aanvallende middenvelder, die afgelopen seizoen nog furore maakte in het shirt van FC Eindhoven, heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan NEC, waar hij met rugnummer negen gaat spelen. Doelman Benjamin Kirsten heeft een contract tot het einde van het seizoen gesigneerd. De Duitser komt over van Dynamo Dresden. Middenvelder Ritzmaier en verdediger Woudenberg komen op huurbasis over van respectievelijk PSV en Feyenoord.

Algemeen directeur Bert van Ingen is verheugd met de komst van de vier spelers. "We zijn blij dat we al het geduld kunnen belonen met deze vier aanwinsten en daarmee zowel de achterhoede als het middenveld versterken", zegt hij op de website van zijn club. "De basis is een combinatie van talent en ervaring die een extra impuls geven aan deze selectie en de realisatie van ons doel: handhaving."

NEC is nog niet uitgewinkeld. De club hoopt zich deze transferwindow ook nog te versterken met een spits, zo geeft Van Ingen aan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen