NAC blij met zevenklapper: "Het was prijsschieten"

25 augustus 2015, 11:53

NAC Breda kende een uitermate teleurstellende start in de Jupiler League, met een 1-4 nederlaag tegen FC Volendam en een 2-1 verlies bij FC Eindhoven. De Bredanaars hebben de boel echter aardig op de rit gekregen. Een 3-0 zege op Jong Ajax werd maandagavond opgevolgd door een fraaie zevenklapper tegen FC Dordrecht: 7-0. De vreugde is groot.

"Er heerst grote tevredenheid", zegt coach Robert Maaskant op de clubwebsite na het duel met Dordrecht. "Vanaf de allereerste minuut hebben we gedaan wat we kunnen. Uitstekend gespeeld. We hebben wat kansjes weggegeven, maar daar gaan we nu beter mee om. We hadden eigenlijk alleen maar plezier. Normaal kun je nog best kritisch zijn na een overwinning, maar hier kan dat niet. Alles was goed. Het NOAD hebben we vandaag gezien, de invallers ook, die knokten gewoon door. Dat is de kracht van het elftal. Voorin hebben we vier jongens die elkaar begrijpen. Dit is een brede selectie met veel kwaliteiten", aldus de dolblije Maaskant.

Kevin Brands was zeer belangrijk, hij maakte de eerste twee doelunten voor NAC. "Ik ben blij dat we de lijn hebben kunnen doortrekken", stelt de aanvaller. "Niet verwacht, 7-0. Voorhand verwacht je een lastige wedstrijd. Na de rode kaart kwam het pas echt goed los en was het prijsschieten. Dat is voor ons mooi om een voordeel te behalen op ons doelsaldo. Dit jaar willen Sjoerd (Ars, red.) en ik weer de vijftig doelpunten halen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen