WBA laat ontevreden ster Berahino niet gaan

Jw
24 augustus 2015, 19:35

West Bromwich Albion is niet van plan sterspeler Saido Berahino deze transferperiode te laten gaan. De 22-jarige aanvaller heeft een schriftelijk transferverzoek gedaan bij de clubleiding, maar die weigert daar op in te gaan. Berahino staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur.

West Bromwich Albion schrijft op de eigen website: "Het verzoek van Berahino is afgewezen en het standpunt van de club blijft onveranderd". De Premier League-club kreeg eerder deze week een bod van vijftien miljoen pond (20,5 miljoen euro) binnen van de Spurs. De competitiegenoot wil het bod in de komende dagen flink verhogen, maar dat heeft volgens West Bromwich Albion dus weinig zin. 

Berahino, die afgelopen weekeinde buiten de wedstrijdselectie werd gelaten, heeft nog een contract tot medio 2017 bij West Bromwich. Afgelopen seizoen speelde hij zichzelf in de schijnwerpers door veertien keer te scoren in 38 competitiewedstrijden. Berahino werd al twee keer opgeroepen voor het Engelse nationale team, maar maakte nog niet zijn debuut. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen