Pedro over overstap: "Ik moest de gok wagen"

Jw
24 augustus 2015, 17:26   Bijgewerkt: 24 augustus 2015, 17:49

De kersverse Chelsea-aanwinst Pedro zegt dat zijn vertrek bij FC Barcelona een 'gok' is, maar wel één die hij moest maken. De 28-jarige buitenspeler had liever zijn loopbaan in Barcelona willen afsluiten, maar was het gebrek aan speeltijd beu geworden. Dat geeft hij aan in een interview in de Spaanse media.

Pedro maakte vorige week voor zo'n 27 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Londen en zegt daar het volgende over. "Natuurlijk had ik graag bij Barcelona willen blijven om hier afscheid te nemen van het voetbal. Dat was ook mijn intentie toen ik mijn handtekening onder een nieuw contract zette. Nu heb ik een gok genomen, maar ik moest, omdat ik ontevreden was met de situatie. Ik had geen zin om alleen op de groepsfoto te staan."

Aanvankelijk leek Pedro op weg naar het Manchester United van trainer Louis van Gaal, maar die club pakte niet door volgens Pedro. "Ik heb ook aanbiedingen gehad van Manchester United en Manchester City, maar Chelsea was de enige die de transfer direct rond wilde maken." Chelsea legde de Spaans international, die afgelopen seizoen bij FC Barcelona minder aan spelen kwam door de komst van Luis Suarez, voor vier jaar vast. 

Pedro maakte afgelopen zaterdag bij zijn debuut in het Chelsea-shirt direct een doelpunt in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen West Bromwich Albion. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen