Beugelsdijk is terug: "Kickûh dat die gasten zo blij zijn"

Beugelsdijk is terug: "Kickûh dat die gasten zo blij zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 augustus 2015 – Met Tom Beugelsdijk heeft de Eredivisie er weer een echte cultspeler bij. De centrale verdediger keerde na een Duits avontuur bij FSV Frankfurt terug bij ADO Den Haag. Afgelopen zondag maakte hij zijn rentree bij de club uit de Residentiestad, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-1).

Het zag er vertrouwd uit, Beugelsdijk weer in het groen-gele shirt van ADO. De mandekker wordt op handen gedragen in het Kyocera Stadion en vindt het prachtig om weer terug te zijn. "Ik vind het echt kickûh dat die gasten op de tribune zo blij zijn dat ik hier terug ben", zegt Beugelsdijk in De Telegraaf over het feit dat zijn naam veelvuldig gescandeerd werd door de Haagse fans.

De 25-jarige Beugelsdijk tekende voor drie jaar bij ADO, na een niet zo geslaagde periode in Frankfurt. "Zoveel interviews als zondag heb ik in Duitsland nooit hoeven geven", knipoogt Beugelsdijk, die daar wel begrip voor kan opbrengen. "Ik werd weinig aangevraagd, want ze konden me toch niet verstaan...", lacht de verdediger.

Reacties

gerelateerd