Ajax 'heel blij' na kleine zege: "NEC parkeerde de bus"

23 augustus 2015, 17:23

Ajax heeft na drie competitiewedstrijden de maximale score van negen punten behaald. Vandaag (zondag) hield de ploeg van Frank de Boer voor de derde keer op rij de nul en werd er met 0-2 gewonnen van NEC. Ondanks dat de Amsterdammers niet sprankelden, is Frank de Boer zeer tevreden.

"Ik ben heel blij", zei de coach tegen FOX Sports. "Ik ben ook tevreden met het spel. Het had ook 0-4 of 0-5 kunnen zijn. Misschien is dat het enige smetje." De oefenmeester zag dat het duel geen fantastisch schouwspel was. "Daar heb je ook twee ploegen voor nodig. De tegenstander zakte ver in, we speelden op een stroef veld. Probeer dan maar eens een hoog baltempo te hanteren."

Davy Klaassen sloot zich aan bij de woorden van zijn coach. "Zo'n tegenstander parkeert gewoon de bus voor de goal, en dan is het lastig voetballen", was de aanvoerder duidelijk. "Het spel was misschien niet geweldig, maar het was net als afgelopen donderdag", doelde hij op de stroeve zege op FK Jablonec. "Wij moeten dat wel beter oplossen, we moeten erdoorheen komen, maar dat is gewoon een moeilijke opdracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen