Lodeweges grapt naar staf PSV: "Blijft het gewoon 1-1?"

23 augustus 2015, 10:12

Dwight Lodeweges en sc Heerenveen hielden zaterdagavond een punt over aan het competitieduel met regerend landskampioen PSV. In het Abe Lenstra Stadion eindigde de wedstrijd in 1-1 en na afloop was de staf van PSV vooral bezig met de bewuste penaltymomenten. Reden voor Heerenveen-coach Dwight Lodeweges om gevat uit de hoek te komen.

De staf van PSV keek in de catacomben de discutabele momenten terug. "Blijft het gewoon 1-1?", grapte Lodeweges. Heerenveen kreeg in de tweede helft een strafschop van Eric Braamhaar, omdat Davy Pröpper een Friese tegenstander bij het shirtje pakte. PSV meende ook recht te hebben op een penalty, na een soort gelijk vergrijp in de eerste helft "Ik heb er zelf helemaal niets van gezien, dus kan er niet over oordelen", hield Lodeweges zich op de vlakte bij De Telegraaf.

De coach is blij met het punt. "We hebben het in fases lastig gehad, maar er waren ook fases op basis waarvan we verdienden te winnen. Het was een enerverende pot. Het had verkeerd kunnen aflopen, maar met een beetje geluk hadden we ook kunnen winnen", wist Lodeweges. "Vanuit onze eigen speelwijze hebben we grote gedeeltes van de wedstrijd tegen de landskampioen gedomineerd, daar ben ik tevreden over. Dit is een bevestiging dat we goed bezig zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen