Vreman: "De conclusie na drie duels? Dat het beter moet"

22 augustus 2015, 22:37

Na drie speeldagen is al duidelijk dat De Graafschap dit seizoen degradatiekandidaat nummer één is. Na sc Heerenveen en PEC Zwolle bleek zaterdag ook Roda JC Kerkrade, dat eveneens gepromoveerd is uit de Jupiler League, te sterk. In Limburg gingen de fletse Superboeren met 1-0 onderuit.

Coach Jan Vreman is teleurgesteld over het optreden van zijn ploeg, laat hij weten op de website van De Graafschap. "Roda is wel een team waartegen wij punten kunnen halen, dus wat dat betreft had ik er wel meer van verwacht. In de eerste helft vond ik ons minder dan in de voorgaande wedstrijden. Het was onder de maat, mede daardoor viel ook de 1-0. Aanvallend brachten we te weinig, we creëerden niet genoeg. In de tweede helft waren we beter aan de bal, maar zoals ik zei moet het aanvallend beter. We dwongen te weinig af."

"Wat de conclusie is na drie duels? Dat het beter moet. We hebben wel bij vlagen laten zien wat we kunnen", vindt hij. Wel is de coach tevreden over de instelling van zijn ploeg. "We hebben elke wedstrijd laten zien dat we altijd doorgaan. We geven niet op, dat is het minste wat we kunnen doen. En dat moet ook, het is gewoon heel belangrijk. We moeten er alles uithalen, volle bak gaan. Maar alleen hard werken is ook niet genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen