Atlético start met zege, Valencia morst meteen punten

22 augustus 2015, 22:21   Bijgewerkt: 23 augustus 2015, 00:27

Als eerste van de drie beoogde titelkandidaten is Atlético Madrid aan het seizoen in de Spaanse Primera Division begonnen. De nummer drie van vorig seizoen kende een goede start, het won voor eigen publiek van Las Palmas. De Franse international Antoine Griezmann maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Griezmann scoorde al na een kwartier, uit een vrije trap. Omdat deze nog door iemand aangeraakt werd, was de doelman van Las Palmas kansloos op de inzet. Na deze treffer gebeurde weinig meer in het Estadio Vicente Calderón, maar het bleek voor Atlético genoeg voor de drie punten.

Eerder op de avond had ook Espanyol drie punten gepakt, thuis tegen Getafe werd het 1-0. Het enige doelpunt viel al na drie minuten en werd gemaakt door middenvelder Salva Sevilla. Real Sociedad, met voormalig Manchester United-manager David Moyes op de bank, speelde 0-0 bij Deportivo la Coruna. Valencia, het afgelopen seizoen als vierde geëindigd, kwam niet verder dan 0-0 tegen Rayo Vallecano. Bij Los Che kwam Zakaria Bakkali na een uur als invaller in de ploeg.

FC Barcelona en Real Madrid spelen zondag hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen