Celtic wint van Dundee, Van Dijk niet bij wedstrijdselectie

22 augustus 2015, 14:55   Bijgewerkt: 22 augustus 2015, 15:01

Zonder Virgil van Dijk heeft Celtic het volle pond overgehouden aan de lastige uitwedstrijd tegen Dundee United. De landskampioen, die woensdag nog actief was in de voorronde van de Champions League, zegevierde met 1-3. Virgil van Dijk maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Daardoor zijn de geruchten rondom een transfer van de verdediger weer aangewakkerd. De oud-speler van FC Groningen staat naar verluidt in de belangstelling van het Southampton van Ronald Koeman. De kans bestaat ook dat Van Dijk gewoon rust kreeg, omdat hij dinsdag met Celtic uit tegen Malmö FF speelt. De Nederlander was niet de enige opvallende afwezige in de selectie. Ook Craig Gordon, Dedryck Boyata, Mikael Lustig, Nir Biton, Stefan Johansen, Scott Brown, James Forrest en Stuart Armstrong ontbraken.

Celtic pakte in de zeventiende minuut de leiding, door een goal van Leigh Griffiths, waarna Dundee-speler Mark Durnan er kort voor rust 0-2 van maakte. Door een penalty kwam de thuisclub nog wel terug tot 1-2, maar door een treffer van Callum McGregor stelde Celtic de zege veilig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen