Vijf Nederlanders aan de aftrap op Old Trafford

22 augustus 2015, 13:01   Bijgewerkt: 22 augustus 2015, 13:16

Er staan vijf Nederlanders in de basis bij de Premier League-wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United, die om 13.45 uur aanvangt. Bij de thuisploeg spelen, zoals verwacht, Daley Blind en Memphis. Bij Newcastle hebben Tim Krul, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum een basisplaats toebedeeld gekregen.

Daley Blind en Memphis maakten in alle officiële wedstrijden die de ploeg van Louis van Gaal dit seizoen speelde deel uit van de basisploeg. Memphis vertolkte afgelopen dinsdag een hoofdrol, door met zijn eerste twee goals in Engelse dienst Club Brugge te vloeren in de voorronde van de Champions League. Tegen Newcastle gaat Man U op jacht naar de derde zege op rij. Het doet dat met Bastian Schweinsteiger in de basis. De Duitser houdt Michael Carrick aan de kant.

Newcastle United staat na twee speelronden op één punt. Met Tim Krul, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum in de basis hoopt het elftal van Steve McClaren op Old Trafford de eerste zege van het seizoen te behalen. De herstelde Siem de Jong zit op de bank, Daryl Janmaat ontbreekt door een schorsing.

Opstellingen

Manchester United: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Januzaj, Memphis; Rooney.

Newcastle United: Krul; Mbemba, Taylor, Coloccini, Haïdara; Anita, Colback; Pérez, Wijnaldum, Obertan; Mitrovic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen