Ritzmaier wil weg bij PSV: "Nu een mooie club vinden"

22 augustus 2015, 10:21   Bijgewerkt: 22 augustus 2015, 11:25

Twee seizoenen geleden werd Marcel Ritzmaier met veel succes door PSV uitgeleend aan SC Cambuur, waar de Oostenrijkse middenvelder indruk maakte. Die zomer keerde hij vol goede moed terug in Eindhoven, maar afgelopen seizoen was zijn rol in het kampioensjaar zeer beperkt. De middenvelder zinspeelt nu op een vertrek bij PSV. "Ik wil nu een mooie club vinden."

Ritzmaier baalt ervan dat hij vorig seizoen niet wist te imponeren bij PSV. "Ik had het eerlijk gezegd ook anders verwacht", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Er zijn nu nog twee weken te gaan voordat de transfermarkt sluit. Ik hoop dat daarin iets gebeurt. Er speelt wel iets", aldus de Oostenrijker, die in de belangstelling staat van NEC.

Vrijdagavond maakte hij zijn opwachting in de met 1-5 verloren thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. In dat soort wedstrijden heeft de middenvelder geen zin meer, zo geeft hij toe. "Zeker niet. Maar ik moet speelminuten maken om wedstrijdritme te houden. Dat is voor mij het belangrijkste. Dat ik het niveau aankan, heb ik al bewezen. Nu wil ik een mooie club vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen