Van Bronckhorst blij met spitsenstrijd: "Elkaar achterna zitten"

22 augustus 2015, 09:13

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst staat dit weekend voor een lastige keuze. De oefenmeester zal voor het duel met Vitesse moeten bepalen of hij Michiel Kramer of Colin Kazim-Richards opstelt in de wedstrijd van zondag. In gesprek met De Telegraaf houdt de coach zich nog op de vlakte over de spitsenkwestie.

Kramer scoorde afgelopen weekend, tegen SC Cambuur, direct bij zijn debuut. Hij verving in dat duel Kazim-Richards, die na zijn wissel zijn frustraties afreageerde op een rek met bidons. "Dergelijk gedrag past niet bij een Feyenoorder, hoewel ik weet dat Colin uit een andere cultuur komt en zijn emoties anders toont", reageert de oefenmeester. "Tegenover ons en de spelersgroep heeft hij zich schuldbewust opgesteld en zijn excuses aangeboden. Voor mij is de kous daarmee af. Dat de KNVB het nodig vond hem een reprimande te geven, is aan de KNVB."

Van Bronckhorst is blij met het feit dat hij nu keuzes moet maken voor de spitspositie. "Concurrentie maakt spelers beter. Je moet elkaar achterna zitten. Wie de handdoek gooit, valt af", aldus de coach, die tevreden is over hoe Kramer zich laat zien op de trainingen. "Hij heeft nog niet veel getraind, omdat Michiel twee keer met Jong Feyenoord heeft gespeeld. Maar als hij op de training de kantjes eraf loopt, dan zien we dit zo in onze data. Trouwens, deze spelersgroep pikt zulk gedrag niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen