Leverkusen is topaankoop Aránguiz half jaar kwijt

Leverkusen is topaankoop Aránguiz half jaar kwijt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 augustus 2015 – Een enorme klap voor Bayer Leverkusen: topaankoop Charles Mariano Aránguiz Sandoval komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De Chileense middenvelder heeft zijn achillespees gescheurd, zo bevestigt een woordvoerder van de club. De verwachting is dat Aránguiz al komend weekend onder het mes gaat.

Leverkusen legde deze zomer zo'n twaalf miljoen euro op tafel voor de komst van Aránguiz. Hij moest één van de nieuwe leiders van de ploeg worden, maar door deze blessure kan het tot februari duren voordat hij kan spelen. De 26-jarige Chileen debuteerde nog niet voor Leverkusen, tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Hoffenheim bleef hij aan de kant. De verwachting was dat hij komend weekend in de basis zou beginnen.

Met de nationale ploeg van Chili won Aránguiz afgelopen zomer het toernooi om de Copa America. Zonder de Chileen moet Bayer Leverkusen nu proberen om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. Dat zal niet eenvoudig worden, want zonder Aránguiz verloor het de heenwedstrijd tegen Lazio met 1-0.

Reacties

gerelateerd