Oud-Groninger Sparv doet oude club Southampton pijn

20 augustus 2015, 23:08

Ronald Koeman en Southampton gaan er nog een hele klus aan krijgen om de groepsfase van de Europa League te halen. In de heenwedstrijd tegen het Deense Midtjylland zat uitgerekend een oud-speler van Southampton, Tim Sparv, de Engelse club dwars. Mede door een doelpunt van de Fin werd het 1-1 in St. Mary's.

Sparv is in Nederland vooral bekend door zijn periode bij FC Groningen, waar hij van 2010 tot 2013 onder contract stond, maar zijn 'roots' liggen bij Southampton. Hij kwam op 16-jarige leeftijd in de opleiding van de Engelse club terecht en bleef er tot januari 2007, zonder overigens het eerste elftal te halen. Met Midtjylland keerde de middenvelder donderdag terug in Southampton. Een droomwedstrijd voor de 28-jarige Fin en het werd nog mooier, want hij zette zijn ploeg vlak voor rust op een 0-1 voorsprong.

Genoeg voor de zege was dat niet, een benutte strafschop van Jay Rodriguez hielp Southampton aan een gelijkspel. Verder kwam de ploeg van coach Koeman, met Graziano Pelle en Maarten Stekelenburg in de basis, Cuco Martina en Dusan Tadic op de bank en de geblesseerde Jordy Clasie op de tribune, niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen