De Graafschap-back: "We hebben succesje hard nodig"

De Graafschap-back: "We hebben succesje hard nodig"

20 augustus 2015 – De Graafschap beleeft voorlopig weinig plezier aan zijn terugkeer op het hoogste niveau. In de eerste twee competitiewedstrijden, uit tegen sc Heerenveen en thuis tegen PEC Zwolle, liep de ploeg tegen een ruime nederlaag aan. In Friesland werd het 3-1, voor eigen publiek bleek PEC met 0-3 te sterk."We hebben redelijk gespeeld, maar geven de goals te makkelijk weg", zegt verdediger Bart Straalman bij Omroep Gelderland over deze eerste twee wedstrijden. "Daarom hebben we een succesje hard nodig."

Dit succesje kan zaterdagavond geboekt worden tegen het eveneens gepromoveerde Roda JC Kerkrade. "Roda is toch één van de mindere ploegen, al zijn ze wel goed begonnen. Ik zie wel kansen voor ons."

De kans is groot dat Straalman in Limburg in de basis mag beginnen bij De Graafschap, als vervanger van de niet-fitte rechtervleugelverdediger Nathaniel Will. "Als Nathaniel niet fit wordt, dan speel ik inderdaad. Lullig voor hem, maar ik wil me graag laten zien. Ik heb er heel veel zin in", zegt de 18-jarige Superboer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 28 januari 2020

  2. maandag 27 januari 2020